Profil

Profil 2018-01-19T19:25:08+00:00

Nyomtatás, digitális archiválás, nagytömegű dokumentum előállítása, postára adása, kiküldése?

És egyik dobozos megoldás sem fedi le teljesen és úgy a feladatot, ahogy Önnek szüksége lenne rá? Az implementáció réseket hagyna a létező infrastruktúra és a végcél között? És kellene valaki, aki el tudja készíteni a szükséges programokat is, aki egyúttal ért a produkciós nyomtatáshoz, a használatos lapleíró nyelvekhez, de még a postán feladott számlák elektronikus megjelenítésének és azok biztonságos befizetésének mikéntjéhez is? És ezt akár mobiltelefonra is? Aki mindezt az archiváló rendszer számára hatékonyan kezelhető formátumba tudja konvertálni? „És ezt trapézon és lovon is tudja?” Akkor Ön minket keres!

Hosszú távú software támogatás és komplex software megoldás üzemeltetése?

Minden software terméknek szüksége van támogatásra. Minél összetettebb feladatot valósít meg, annál inkább. Sőt, sokszor folyamatos üzemeltetésre is. Közhely, hogy minden software rendszerben bekövetkeznek olyan események, amelyekre esetleg nem volt felkészítve. Az igazi kérdés az, hogy miként fog viselkedni ilyenkor a rendszer? De a rendszer nem csak programokból és hardware eszközökből áll! Azok a cégek, beszállítók is részei a rendszernek, akik üzemben tartják. És ezekben az előre nem látható helyzetekben ők válnak a megoldás kulcsává! Olyan szállítóra van szüksége, aki munkájának minőségét azzal garantálja, hogy termékét annak egész életciklusa alatt akár üzemelteti is? Akkor Ön minket keres!

Egyedi software fejlesztés

A „dobozos” software azt az ígéretet hordozza, hogy simán, problémamentesen fog létező rendszereinkhez, korábban, más feladatokra írt / vásárolt software kincsünkhöz, IT infrastruktúránkhoz illeszkedni. A szekrényben sorakozó dobozok képe szinte sugallja, hogy a következő doboz is beleillik majd a sorba, oldalával szomszédjaihoz hézagmentesen hozzásimulva. Manapság, az olcsón elérhető nagysebességű Internet korában még a „dobozos” megoldások sem szó szerinti dobozban érkeznek, de hadd folytassuk ezzel a képpel: aki nyitott már ki ilyen dobozt, az sokszor tapasztalhatta, hogy a tényleges tartalom nem tölti ki maradéktalanul a teret a dobozban, nem érintkezik annak falával.

Nos, ez az az űr, amit cégünk testre szabott, egyedi megoldásai kitölteni hivatottak! Pont azokat a testreszabás nélküli, dobozos implementáció után maradó réseket szándékoznak áthidalni, amelyek nélkül az adott megoldás csak fájdalmas kompromisszumok árán képes az Önök eredeti célkitűzéseit teljesíteni. Vagy esetleg még azokkal sem… Megoldásainkban következetesen végigvisszük a minőség garantálásának azt a vezérfonalát, hogy amit létrehozunk, azt a jövőben támogatni is fogjuk, és ha kell, sok éven át üzemeltetjük is!


Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában

Back to the main page