Cégünkről

Cégünkről 2018-01-23T07:28:03+00:00

A Bit-Bulls Kft alapjait 2008-ban két mérnök rakta le, akik saját vállalkozást alapítva próbálták kamatoztatni azt a tudást és tapasztalatot, amelyet a Xerox multinacionális szakmai környezetéből hoztak magukkal.

Számos fejlesztés megvalósításával, és ezen megoldások támogatásával, szoros üzleti kapcsolatot építettek ki partnerként világszerte ismert gyártókkal és Magyarország nagy vállalataival. A cég fejlődése során nyomtatástechnológiával kapcsolatos fejlesztésektől a dokumentum kompozícióig adott megoldásokat és végzett egyedi fejlesztéseket.

A kínált megoldások olyan piacvezető, innovatív alkalmazások, melyek speciális szolgáltatást biztosíthatnak azon ügyfelek számára, akik elkötelezettek a magas minőségű, skálázható és robusztus fejlesztések használatában.

A cég fejlesztéseinek főbb iránya a nyomtatási és dokumentum-feldolgozási területeken adhat megoldást az ügyfelek számára, de a piaci elvárásoknak megfelelően, az innovatív mobil alkalmazások fejlesztésével, jövőbe mutató megoldásokat is kínál. Az egyedi igények alapján készített szoftverekkel számos nagyvállalatnak ad kulcsfontosságú komponenseket működésükhöz.

A cég, filozófiája szerint, a megoldások üzemeltetéséhez olyan támogatást nyújt, amely segítségével partnerei minden igényét képes kielégíteni időben, térben és szakmai tudásban. Ezen a területen szerzett tizenéves, egyedi tapasztalat és tudásbázis biztosítja partnereik számára azt a megbízható szolgáltatást, amely a vállalat szakterületein elérhető az ügyfelek számára.

Back to the main page