Üzleti kapcsolatok

Üzleti kapcsolatok 2018-01-22T21:47:13+00:00

Szakembereink számos termékcsoport esetében nyújtanak támogatást az eladási ciklus során partnereink számára prezentációkkal, szakvélemények készítésével, alkalmazások tesztelésével, és az ajánlatok szakmai tartalmának előállításával.

Olyan nagy cégek veszik igénybe szolgáltatásainkat, mint pl. a HP (DXC), Canon, Zebra.

Mivel a kollégák több évtizedes tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek ezen cégek software és hardware megoldásainak implementálásában és üzemeltetésében, ezért jelenleg is élő szerződések alapján nyújtunk folyamatos többszintű támogatást partnereink számára, akik segítségünkkel kiváló szolgáltatást tudnak biztosítani végfelhasználóik számára. Itt említhetjük a többi között a Magyar Telekom több üzletágát, T-Systems ill. a Wallitrade néhány ügyfelét és  a banki ügyfelek közül az  MKB-t.

A felhalmozott üzemeltetési és fejlesztési tapasztalat olyan területeken is rendelkezésre áll, amely egyedülállóvá teszi a cég szakmai képességeit. A PDF® alapú dokumentumok programozott feldolgozása területén kiemelkedő, valamint dokumentum kompozíciós bevezetések területén is számos siker bizonyítja a cég rátermettségét és megbízhatóságát.

Back to the main page