Mobil applikációk

Mobil applikációk 2018-01-23T07:39:48+00:00

Mobil alkalmazások - bit-bulls.com

A kétezres évek elején még elképzelhetetlennek tűnt, hogy nem is olyan sokára egy akkoriban nagy teljesítőképességűnek mondott laptopot meghaladó készülék lesz a zsebünkben.

Nem csak telefonálni, hanem levelezni, az Interneten szörfözni, vagy éppen navigálni fogunk a segítségével. Az okostelefonok elterjedése az alkalmazások futtatására alkalmas hardware-eknek egy egészen új osztályát teremtette meg, amelyben rejlő lehetőségeket minden software gyártó igyekszik kihasználni.

Cégünk eltökélt az új technológiák alkalmazásában. Hiszünk abban, hogy a hagyományosan kompetenciánkba tartozó területeken kidolgozott megoldásainkhoz nem foggal-körömmel kell ragaszkodni, hanem meg kell látni az újban, az esetleg szokatlanban az innováció lehetőségét. Szakmai meggyőződésünk szerint az okostelefonok nyújtotta szolgáltatásokban rejlő lehetőségek akkor aknázhatók ki a legjobban, ha a rajtuk futó applikációk egy már esetleg létező, pl. webes szolgáltatás „zsebünkben lapuló” moduljaként funkcionálnak. Ezért kiépítettük mobil készülékeken futó programok készítésére felkészült csapatunkat, hogy ezekkel az eszközökkel is kiegészítsük a partnereink számára rendelkezésre álló fegyvertárunkat!

Back to the main page